Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het plan

Park de Zevenloft

Vrij wonen met een exclusief karakter

Park de Zevenloft is een exclusieve en ruim opgezette woonwijk in een besloten hof aan de bestaande Anjerlaan in Zevenhuizen. Op deze bijzondere locatie worden op ruime kavels 17 luxe (geschakelde) villa’s gerealiseerd. 

Elke villa beschikt over een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. 

De villa’s zijn niet alleen heel ruim en comfortabel, maar ook een lust voor het oog. Mooie raampartijen zorgen voor veel natuurlijk daglicht en tussen de ramen is de gevel verrijkt met fraaie metselaccenten. Er is gekozen voor een baksteen sortering in een warme, natuurlijke tinten die per woning iets verschilt, maar in de plint gelijk is. De woningen zijn duurzaam en voorzien van alle moderne comfort en duurzaam in verbruik. Hier woont u sfeervol en comfortabel omringd door rust, ruimte en natuur.

Levensloop en toekomstbestendig

Vier villa's worden standaard uitgevoerd met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Hiermee zijn deze woningen extra geschikt voor senioren of mindervalide doelgroep. De overige villa's kunnen met beperkte ingrepen en/of opties alsnog slaap-en badkamer op de begane grond realiseren in de toekomst. De villa's zijn hiermee zeer flexibel en toekomstbestendig. Daarnaast hebben deze woningen in basis een losse garage met kap, aan de zijde van de weg, op de kavel.

Vrij wonen op zijn mooist

De villa’s zijn gelegen op ruime kavels in een opvallend groene setting. De villa’s richten zich tot elkaar en tot het ruime groen eromheen. De kern van het gebied is een statige laan met bomen. Het plan en de locatie hebben daardoor de allure van een park, vandaar de naam Park de Zevenloft

Thuiskomen geeft meteen een vakantiegevoel. U woont hier heerlijk vrij en ruim, maar toch met alle voorzieningen dichtbij.  
Zevenhuizen heeft veel te bieden heeft op het gebied van winkels, scholen, kinderopvang, verenigingsleven, zorg en bedrijvigheid. En wat er niet is, vindt u altijd wel in de directe nabijheid van de Randstad.

Wat een geluk om hier te mogen wonen.

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring