Financiering

ING, RABOBANK EN FINANCIEEL FIT HELPEN U BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in een woning in dit nieuwbouwproject? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. ING, Rabobank en Financieel Fit bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

HOE WERKT HET?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur van ING, Rabobank of Financieel Fit. Laatstgenoemde is een onafhankelijke tussenpersoon welke met alle geldverstrekkers samenwerkt en zo ook met de Rabobank. 

De financieel adviseurs van zowel de ING (Simone Nugteren-Hertog), Rabobank (Felix Belfroid en Daisy de Joode-Vink),  als Financieel Fit (Ruth van de Ven) zijn nauw betrokken bij het project. Zij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Diverse geldverstrekkers, waaronder de ING en Rabobank, stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in dit nieuwbouwproject? Dan kunt u wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen. De adviseurs kunnen u daar alles over vertellen. 

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw nieuwbouwwoning. 

ING, Simone Nugteren-Hertog, via deze link

Rabobank adviseur, Felix Belfroid en Daisy de Joode-Vink via deze link. 

Financieel Fit, Ruth van de Ven via deze link.

 


ING | Simone Nugteren-Hertog


Telefoon: 06-30535645
E-mail: [email protected]


Rabobank | Felix Belfroid


Telefoon: -
E-mail: [email protected]

Website


Rabobank | Daisy de Joode-Vink


Telefoon: 06 25 40 03 39
E-mail: [email protected]

Website


Financieel Fit | Ruth van de Ven


Telefoon: 0252 53 78 00
E-mail: [email protected]

Website


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring